Oy Investcon Ab

Oy Investcon Ab
Yritysesittely
Toimialat ja asiakkaat
Yhteystiedot
Yhteistyökumppanit

Investconin työtavat
Businessklinikka
Liikeideakehitys
Strategiakehitys prosessina
Organisaatiokehitys
Teknologiapainotteiset alat
Kansainvälistyminen
Terveydenhuolto

Case-kuvauksia
Terveydenhuolto 2011
Merkkituoteliiketoiminta
Yrityskaupat
Management Buy Out
Terveydenhuolto

Blogi: NimiTOIMIALAT JA ASIAKKAAT

Liikkeenjohdon konsulttitoimistona olemme erikoistuneet liikeideakehitykseen, kansainvälistymiseen sekä strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Räätälöimme projektin juuri kyseiselle asiakkaalle sopivaksi.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on kehittää organisaation toimintatapaa itseoppivaksi. Tiimityöskentelyn avulla pyrimme parantamaan yrityksen tieto-taidon hyödyntämiskeinoja helpottamaan päätösten tekoa ja strategian laatimista. Rakennamme projektin sisällön yhteistyönä asiakkaan kanssa, onhan juuri asiakkaalla eniten kokemusta omasta alastaan.

Toimimme eri teollisuuden aloilla sekä palvelualalla. Olemme tarvittaessa yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa (teknisissä, ATK-, oikeus-, verotus- jne. asioissa). Asiakkaamme ovat pääasiallisesti pohjoismaisia yrityksiä kansainvälistymässä, uudelleenorganisoitumassa tai aktiivisesti kehittämässä niin tuotteita kuin palveluitakin. Esimerkkejä viime vuosilta ovat 3i, Atria, Carema, Danisco, E.ON, Fiskars, GE Healthcare, GS-Hydro, Oras, Polar Electro ja Sanitec.